Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

BioenergiMagasinet

bioenergi februar2018

Et facelifted magasin er på vej ud til læserne.
Tegn et abonnement på BioenergiMagasinet

Se mere på www.bioenergi.dk

Biogas til transport

biogas til transport filmSe filmen fra roadshowet Biogas til transport i Herning - den 9. maj 2016

Du kan abonnere på vores nyhedsbrev som er gratis. Blot udfyld den lille formular her til venstre, og du modtager nyhedsbrevet.

Vi går i dybden og formidler ny viden om gas til transport i Viden. Det kræver journalistisk arbejde, og derfor opkræver vi et beskedent abonnement, som også giver adgang til information om gastankstationer.  

Abonnementspris

Pr. år 625,- kr. incl. moms.

Bestil abonnement hos Poul Erik Pedersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , tlf 22 33 95 51.

Når du har bestilt dit abonnement, får du et brugernavn og et password, som du skal bruge, når du logger ind for at få adgang til artikler mm.

Forretningsbetingelser

Ved bestilling bedes du oplyse navn, adresse og e-mail. Er du fra en offentlig institution bedes de relevante betalingsoplysninger, herunder EAN-nr oplyses. Betalingsfrist er 14 dage netto.

Hvis abonnementsbetalingen ikke falder rettidigt, forbeholder vi os ret til at lukke for adgangen til artikler, indtil betaling er sket.

Årsabonnement opkræves ved bestilling og forud for det kommende kalenderår.

Opsigelse skal ske skrifligt pr. e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og gælder fra udgangen af indeværende år.

 

banner01

 

banner02

 

Bestil din bannerannonce
på tlf. 73 84 85 45