Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

BioenergiMagasinet

bioenergi februar2018

Et facelifted magasin er på vej ud til læserne.
Tegn et abonnement på BioenergiMagasinet

Se mere på www.bioenergi.dk

Biogas til transport

biogas til transport filmSe filmen fra roadshowet Biogas til transport i Herning - den 9. maj 2016

iveco urbanway gasbusArbejder du med planer om at introducere biogas i busdriften, så vil det være oplagt at komme en tur til Korsør den 9. oktober.

Her kan du blandt andet besigtige Ivecos Urbanway gasbus til komprimeret gas (CNG), der bliver præsenteret i forbindelse med Kollektiv Trafik Konferencen i Korsør.

”Iveco er Europas førende leverandør af lastbiler og busser, der kan anvende både naturgas og CO2-neutral biogas. Vi har leveret ikke mindre end 5.000 gasbusser på verdensplan og har dermed stor erfaring i at levere gode løsninger til gas,” fortæller Jannick Mogensen fra Iveco.

Ved Kollektiv Trafik Konferencen kommer han og fortæller konferencedeltagerne om Ivecos sortiment af gasdrevne busser, og med sig har han et eksemplar af Urbanway-bussen.

Samtidig kan man håbe, at han vil løfte lidt af sløret for Ivecos nyeste satsning, nemlig en ny Crossway Low Entry til regional rutekørsel, som lanceres ved Busworld 2017 i Belgien sidst i oktober.

Fokus på udbud af busdrift med biogas som drivmiddel

Ved Kollektiv Trafikkonferencen bliver der den 9. oktober sat fokus på anvendelsena af biogas til bustransport. Aarhus Universitet præsenterer en sammenligning af forskellige udbud, og der er to sessions med overblik, erfaringer samt paneldebat om udbud. 

Iveco, Scania og MAN kommer alle og fortæller om deres gasbusløsninger. Arriva beretter om deres mange års erfaringer med gasbusser, og hovedstadsområdets trafikselskab Movia kommer med et indlæg om miljøkrav i udbud. Endelig leverer Skive Kommune et indlæg om deres erfaringer, og så er der paneldebat om udbud.

Se programmet her.

 

 

banner01

 

banner02

 

Bestil din bannerannonce
på tlf. 73 84 85 45