Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

BioenergiMagasinet

bioenergi februar2018

Et facelifted magasin er på vej ud til læserne.
Tegn et abonnement på BioenergiMagasinet

Se mere på www.bioenergi.dk

Biogas til transport

biogas til transport filmSe filmen fra roadshowet Biogas til transport i Herning - den 9. maj 2016

iveco daily blue power web
Daily Blue Power - Ivecos nye bæredygtige modelserie til ubegrænset levering i byområder - er blevet udnævnt til International Van of the Year 2018 af en jury bestående af 25 lastbiljournalister fra hele Europa, oplyser Iveco i en pressemeddelelse.

Modelserien omfatter både en gasbil, en elbil og en dieselbil, der lever op til EU’s fremtidige, skrappe krav til dieselbiler.

Den prestigefulde pris viser Ivecos engagement i den teknologiske udvikling med fokus på bæredygtig transport. Som den første producent af erhvervskøretøjer i verden, der anerkendte naturgassens potentiale, har Iveco udviklet en komplet serie af naturgasdrevne varevogne, lastbiler og busser, skriver virksomheden.

Den nye Iveco Daily Blue Power-serie blev kåret til International Van of the Year 2018 på Solutrans, den internationale messe for vejtransportbranchen i Lyon, Frankrig.

Dommerne var enige om, at Daily Blue Power "sammenfatter de vigtige og bæredygtige løsninger, der mindsker miljøpåvirkningen fra lette køretøjer i by- og omegnsområder.”

De understregede, at med denne serie ”kan Iveco levere de bæredygtige køretøjer, som markedet efterspørger”, og at seriens ”Electric, Natural Gas og SCR alle er gennemprøvede teknologier udviklet af Iveco.”

Tre valgmuligheder

Daily Blue Power-serien, der blev lanceret på det internationale marked i oktober 2017, er enestående på markedet ved at tilbyde kunderne valgmuligheden mellem tre forskellige teknologier til at matche deres specifikke krav afhængigt af deres anvendelse og virksomhed.

Udbuddet omfatter:

Daily Electric: Et nul-emissions køretøj konstrueret til at køre i byer med selv de strengeste trafikrestriktioner. Det har en udvidet rækkevidde på op til 200 km ved reel bykørsel samt optimerede batteripræstationer til al slags vejr. Opladning i hurtig ’mode’ tager bare 2 timer, og Eco-Power køretilstand og regenerative bremsestrategier øger yderligere dette køretøjs effektivitet.

Daily Natural Power: Det første naturgasdrevne lette køretøj med den eksklusive 8-trins automatgearkasse, der giver absolut køreglæde. Dette ekstremt lydsvage køretøj, specielt egnet til bykørsel, giver den robusthed, ydeevne og driftssikkerhed, som Daily er så kendt for, sammen med øget komfort og en brændstofbesparelse på op til 2,5% sammenlignet med en manuel gearkasse. Hertil kommer reducerede emissioner og klassens bedste køreegenskaber.

Daily Natural Power har en 3-liters F1C-motor, der leverer 136 hk og klassens bedste drejningsmoment på 350 Nm. Samtidigt opnås 76% lavere partikeludslip og 12% lavere NOx-udledninger end en tilsvarende Euro VI 3-liters dieselmotor. Ved bykørsel under virkelige betingelser er CO2-udslippet med naturgas 3% lavere end med diesel – med anvendelse af Hi-Matic gearkassen er dette udslip hele endnu lavere. Hvis der bruges biometan, er CO2-udledningerne tæt på nul.

Daily Euro 6 RDE 2020 Ready: Den første til at blive testet og godkendt i henhold til kravene i Real Driving Emissions (RDE). Denne model foregriber udfordringen i miljømålene for 2020 med en løsning, der er godkendt af den uafhængige nederlandske organisation for Applied Scientific Research (TNO), og som allerede sælges på markedet i dag.

Komplet sortiment af naturgas og biogasdrevne køretøjer

Som den første producent af erhvervskøretøjer i verden, der forudså naturgassens potentiale, har IVECO brugt dette fremsyn til at udvikle et komplet sortiment af naturgas- og biogasdrevne varevogne, lastbiler og busser.

IVECO er stadig den eneste producent, der tilbyder et komplet program af gasdrevne modeller, og har til dato solgt over 22.000 gaskøretøjer.

Find Iveco i Leverandørlisten 

 

banner01

 

banner02

 

Bestil din bannerannonce
på tlf. 73 84 85 45