Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

BioenergiMagasinet

bioenergi februar2018

Et facelifted magasin er på vej ud til læserne.
Tegn et abonnement på BioenergiMagasinet

Se mere på www.bioenergi.dk

Biogas til transport

biogas til transport filmSe filmen fra roadshowet Biogas til transport i Herning - den 9. maj 2016

iveco busworld2017 webIveco er nu klar til at lancere den nye gasbus Crossway Low Entry Natural Power. Sammen med flere andre nyheder præsenteres den nye bus ved Busworld 2017 den 20.-25. oktober i Belgien.

Natural Power modelprogrammet fra Iveco Bus er en gennemprøvet transportløsning, som er miljøvenlig takket være naturgas og biometan, skriver Iveco i en pressemeddelelse. Dermed tilbyder Iveco et produkt, som tager mere hensyn til naturens ressourcer, miljøet og folkesundheden.

Fordelene er især bemærkelsesværdige, når det gælder partikeludslip og støjemissioner. Med naturgas er partikeludledningen tæt på nul og NOx-emissionerne er reduceret med mere end en tredjedel. Støjniveauet er også skåret ned til det halve, hvilket betyder yderst støjsvag transport til fordel for både chaufføren, passagererne og omkringboende.

Natural Power produktprogrammet er 100% kompatibelt med biometan, der kommer fra genanvendt affald. IVECO BUS køretøjer sikrer et fremragende kulstof-fodaftryk og er et konkret skridt i retning af grøn omstilling i transportsektoren.

De miljømæssige fordele kommer også til udtryk ved en CO2 besparelse på op til 95%. Andre lovende områder, såsom ”Power to gas”, sigter mod at producere syntetisk metangas fra energi fra vedvarende energikilder som elektricitet eller solceller. Dette område giver også mulighed for at sikre oplagring og distribution via netværk.

Fuldt udviklet og økonomisk overkommeligt

Gasdrevne køretøjer repræsenterer uden tvivl den eneste fuldt udviklede og økonomisk overkommelige løsning uden olieafledte produkter, og de er desuden i stand til at leve op til de nuværende og fremtidige udfordringer inden for bæredygtig mobilitet.

Produktprogrammet lægger ud med den spritnye Crossway Low Entry Natural Power, udstyret med den nyeste generation IVECO CURSOR 9 NP. Denne bæredygtige bus udmærker sig ved et virkelig smart design, hovedsagelig takket være gasbeholderne, der er indbygget i taget. Denne eksklusive løsning - som er patenteret - optimerer bussens tyngdepunkt og giver optimal stabilitet og komfort, såvel for chaufføren som for passagererne. Løsningen giver desuden markedets laveste totale højde og gør det muligt for bussen at køre uden særlige restriktioner.

Med sine forskellige længder og versioner er Crossway den ubestridte leder inden for sin kategori i Europa. Siden lanceringen er Crossway blevet leveret i næsten 30.000 eksemplarer, hvilket er en sand succeshistorie.

Og Busworld 2017 vil byde på en masse spændende nyheder og overraskelser. Og hvem ved...måske byder Crossway på mere end første blik antyder.

 

 

banner01

 

banner02

 

Bestil din bannerannonce
på tlf. 73 84 85 45