Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

BioenergiMagasinet

bioenergi februar2018

Et facelifted magasin er på vej ud til læserne.
Tegn et abonnement på BioenergiMagasinet

Se mere på www.bioenergi.dk

Biogas til transport

biogas til transport filmSe filmen fra roadshowet Biogas til transport i Herning - den 9. maj 2016

iveco StralisNP460 web
Siden sommeren 2016 har Iveco haft enorm succes med sin gasdrevne Ny Stralis NP 400, der er solgt i 1600 eksemplarer. Nu følges succes’en op med en ny Stralis NP 460, som har flere kræfter i motorrummet til de lange ture gennem Europa på billig naturgas, oplyser Iveco i en pressemeddelelse.

iveco daily blue power web
Daily Blue Power - Ivecos nye bæredygtige modelserie til ubegrænset levering i byområder - er blevet udnævnt til International Van of the Year 2018 af en jury bestående af 25 lastbiljournalister fra hele Europa, oplyser Iveco i en pressemeddelelse.

Modelserien omfatter både en gasbil, en elbil og en dieselbil, der lever op til EU’s fremtidige, skrappe krav til dieselbiler.

volvo FH LNG Diesel on ground Spain web
Volvo har for nylig lanceret to nye Volvo FH og Volvo FM til flydende naturgas eller biogas. Lastbilerne har samme ydelse som diesel, men afhængig af om gassen er naturgas eller biogas reduceres CO2-udledningen med 20-100 procent, oplyser Volvo Trucks Denmark i en pressemeddelelse.

iveco busworld2017 webIveco er nu klar til at lancere den nye gasbus Crossway Low Entry Natural Power. Sammen med flere andre nyheder præsenteres den nye bus ved Busworld 2017 den 20.-25. oktober i Belgien.

Natural Power modelprogrammet fra Iveco Bus er en gennemprøvet transportløsning, som er miljøvenlig takket være naturgas og biometan, skriver Iveco i en pressemeddelelse. Dermed tilbyder Iveco et produkt, som tager mere hensyn til naturens ressourcer, miljøet og folkesundheden.

man lions city 5cMAN har stået for leverancen af de 37 nye biogasbusser, som Arriva nu anvender på rute 5c fra Københavns Lufthavn til Herlev Hospital.

De nye MAN-busser er designet og indrettet i stil med letbanetog, selv om de kører på gummihjul på almindelige veje og dedikerede busbaner.

 

banner01

 

banner02

 

Bestil din bannerannonce
på tlf. 73 84 85 45