Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

Roadshow i Herning

biogas til transport film

Se filmene fra roadshowet Biogas til transport i Herning - den 9. maj 2016

bay naturgas iveco lastbil

Bay Naturgas CNG har erfaringer fra mere end 60 gastankstationer i Sverige og har leveret 9 gastankstationer i Danmark. Kom og få en dialog om jeres behov ved roadshowet Biogas til Transport.

Bay Naturgas CNG er blandt de førende leverandører af gastankstationer til komprimeret biogas og naturgas i Skandinavien.

Vi er udpeget som A-Partner af tyske Bauer Kompressoren GmbH og fungerer som deres agent i hele Skandinavien.

Vores erfaring er, at det er vigtigt for kunderne, at gastankstationerne har en stabil drift uden stop. Derfor sætter vi en ære i at levere højt kvalificeret service.

Ved roadshowet Biogas til Transport præsenterer Bay Naturgas CNG løsninger for både slow fill og fast fill gastankstationer.

Kom og få en snak med os om dine behov og muligheder!

steen hagedorn bay naturgas 

Venlig hilsen
Steen Hagedorn
Direktør

 

Referencer i Danmark:
HMN Gashandel:
Skive
Aalborg
Frederikshavn
Københavns Lufthavn

NGF Nature Energy:
Odense
Fredericia

E.ON:
København, Prags Boulevard (Amager)
Skovlunde, Mileparken

Force Technology:
Vejen

iveco lastbiliveco

Iveco er blandt Europas største leverandører af varebiler, kassevogne og lastbiler, der kan køre på biogas. Kom og se på biler ved roadshowet om biogas til transport.

Iveco har de sidste 20 år leveret 13.000 gaslastbiler og er dermed Europas største producent af denne type lastvogne.

Vi er indtil videre den eneste lastbilproducent, der leverer en komplet serie gaslastbiler til fragt og passagertransport. Lette, middelstore og tunge lastvogne, der kan køre på komprimeret biogas eller naturgas (CNG/CBG) og dermed sikre en minimal påvirkning af miljøet.

Til de tunge lastbiler leverer vi desuden teknologi til flydende biogas (LBG) eller naturgas (LNG), hvilket forøger bilernes rækkevidde.

IVECO CNG-motorernes udstødning indeholder lavere NOx, ingen blyholdige stoffer eller aromatiske kulbrinter samt en 95% reduktion af partikler sammenlignet med diesel. Denne miljøpræstation er bedre end Euro VI-standardens trin B+C, der træder i kraft ved udgangen af 2016.

Kom til Roadshowet Biogas til Transport og se vores løsninger. Vi ser frem til at hjælpe det danske marked med at gøre transporten grønnere!

 

Venlig hilsen
Henning Nielsen
Produktchef, trucks
Iveco i Norden og Baltikum

Iveco leverer følgende lastbiler med gasmotorer:

Iveco Daily 3,5-7 tons

Eurocargo Natural Power 12-16 tons

Stralis 18-26 tons som langchassis

Stralis trækker + trailer 44 ton, kan leveres både til komprimeret gas (CNG/CBG), en kombination af komprimeret gas og flydende gas eller kun med flydende gas i tankene (LNG/LBG).

naerenergi tankstation

naerenergi

Et af Norges ledende kompetencemiljøer inden for biogas og naturgas har etableret sig i Danmark. Kom og se vores løsninger ved roadshowet Biogas til Transport

Nærenergi Danmark er datterselskab af norske Nærenergi, som i de senere år har fastslået sin position inden for biogasteknologi, gastankstationer og energiløsninger.
I Danmark tilbyder vi både gastankstationer og løsninger til opgradering af biogas til naturgaskvalitet. Desuden tilbyder vi samlede energiløsninger.

Gastankstationer
Inden for gastankstationer til komprimeret gas (CNG/CBG) leverer Nærenergi Danmark både skalerbare anlæg til busser og renovationsbiler samt mellemstore enheder og stand-alone enheder til mindre køretøjer.
Vores løsninger til flydende gas (LNG/LBG) omfatter både mobile midlertidige anlæg samt stationære anlæg.

Fleksible løsninger
Vi sætter en ære i at tilbyde kunderne fleksible løsninger, som matcher deres behov. Kom og mød os ved Roadshowet Biogas til Transport og få en dialog om jeres muligheder.

kim otto lund thunbo

 

Venlig hilsen
Kim Otto Lund Thunbo
direktør
Nærenergi Danmark A/S

 fornovogascontainer webfornovogas

Den italienske producent af kompressorer, Fornovo Gas, har på 10 år vundet en markant del af det nordiske marked for gastankstationer.

Fornovo Gas har på 10 år leveret mere end 1000 kompressorstationer internationalt og kan dermed bidrage med erfaringerne fra mange forskellige løsninger, der kan komme til nytte i et dansk marked under udvikling.

I Italien kører der i dag omkring 900.000 gasbiler, og det har sikret Fornovo Gas en solid grobund og gode muligheder for erfaringsopbygning på hjemmemarkedet.

Fornovo Gas er eksperter i kompressorer og andre teknologier til gastankstationer, og har gennem næsten 10 år opbygget en stærk position på det nordiske marked, både i Sverige, Norge, Finland – og nu også i Danmark.

Udover kompressorer og gastankstationer leverer Fornovo Gas blandt andet også kompressorer til injicering af opgraderet biogas i naturgasnettet.

I Norden kan Fornovo Gas formidle serviceaftaler med to forskellige serviceorganisationer, der kan tilbyde service døgnet rundt på de anlæg, virksomheden leverer.

Fornovo Gas repræsenteres i Norden af Green Gas Solutions A/S. Kom og mød os ved Roadshowet Biogas til Transport, hvor vi gerne giver sparring på jeres planer for etablering af gastankstationer.

Venlig hilsen
Niels G. Conradsen
Fornovo Gas / Green Gas Solutions
Tel. +45 26 34 60 88
www.fornovogas.it

 

 

 

roadshow sponsor

Vær med til at
stimulere et nyt marked!

Som sponsor for Gas2move kan du være med til at sætte skub i markedet for biogas til transport.

Gas2move søger sponsorer, der ønsker at blive en aktiv del af processen med at fremme biogas til transport i Danmark, Sverige og Norge.

Læs mere...