Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

Glæd dig til to rigtig interessante dage i møde fyldt med oplæg, udstillere, matchmaking session, studieture, politisk paneldebat, stor middag, GreenLab Skive og masser af networking med aktører fra hele biogassens værdikæde.

Det bliver den anden konference af i alt tre, hvor vi håber på at kunne leve op til den yderst succesfulde første konference i Trollhättan i oktober 2016.
Konferencen er en del af det Interreg ØKS finansierede projekt Biogas2020.
Oplæggene på konferencen vil blive præsenteret på tre scener fra mere end 30 oplægsholdere omkring emner i hele biogassens værdikæde, og der vil være en stor udstillingsmesse med 30 stande med alle de nyeste produkter til biogassektoren.
Hertil frokost, networking, politisk paneldebat og en match-making session, hvor du kan finde din næste samarbejdspartner. Konferencen tilbyder også guidede studieture til nogle af egnens innovative grønne institutioner, samt besøg i GreenLab Skive, hvor de involverede partnere vil fortælle om projektet og hvordan denne fremtidens industrisymbiose tager bæredygtig udvikling til et nyt niveau.

Se programmet her...

biogas2020 besoegende

Biogasmessen bliver et udstillingsvindue for leverandører til biogasbranchen, hvor du kan få en faglig snak med konsulenterne fra firmaerne om praktiske løsninger

 

roadshow sponsor

Vær med til at
stimulere et nyt marked!

Som sponsor for Gas2move kan du være med til at sætte skub i markedet for biogas til transport.

Gas2move søger sponsorer, der ønsker at blive en aktiv del af processen med at fremme biogas til transport i Danmark, Sverige og Norge.

Læs mere...